marisje.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

mariska

Susan Mertens

Hé Maris,

Wat leuk, ik ga je zeker volgen! Succes nog even met de laatste voorbereidingen en dan heel veel plezier tijdens je reis...

Tot volgs

Claudia en Nicolet

Hey Meissie,

Wij zijn heeeeel erg benieuwd naar al je mooie verhalen en avonturen. Wij gaan je op de voet volgen!!

Xjes van ons

Ronald.

Leuk idee dit en ik ga je volgen. Goede reis ! Ronald.

Oscar

Hoi ik zal je volgen veel plezier en genieten en groeien met de nieuwe ervaringen die je raken.

Els vd Mortel

Ha Maris,
Leuk om je te gaan volgen,zo krijg je meteen een mooi dagboek
we zijn benieuwd naar je verhalen en foto's
Hele goeie reis en super vakantie.

Anke Smeets

Ha Maris, je hebt een mooie, spannende reis in het vooruitzicht naar een boeiend en snel groeiend land. Laat je verrassen door de prachtige verstilde landschappen maar ook door de hectiek van de grote steden en je weet het: met een lach krijg je (bijna) alle Chinezen om. Een goede reis! Anke

Coby

He die Mariska,
Natuurlijk ga ik je volgen! Leuk om zo mee te genieten van je verhalen en foto's.
IK wens je een fantastische reis.

Christianne

Hé meis,
Ziet er naar uit dat je van Lowlands hebt genoten. Veel plezier met voorbereidingen!!!
Kus, Christianne

Paul

Lowlands is een mooi begin bij een enkele reis van zeker 10.000 km :-) Veel plezier en geniet!
Kusje