WUHAN? na een Yanzi rivier boottocht
Lieve allemaal?
ben net terug van een 3 daags boottripje. Met 3 andere foreigners en de rest alleen maar Chinezen. We waren een beetje afgezet zeg maar. Het dubbele betalen van wat de boottrip normaal kost en eigenlijk meer in de bus zitten dan op de boot. Maar goed maakt niet uit want we hebben wel mooie kloven gezien op het water en vooral hebben we veel gelachen. Ik kon het aardig goed vinden met een Braziliaan en soms dwarrelden de tranen over onze wagen; heerlijk.
Het is wel heerlijk slapen op zo n boot. Helaas was mijn room mate een beetje aan de slappe poep en daardoor ook onrustig met steeds naar de toilet gaan. Daarnaast hadden we een stevig snurkende Chinees erbij. Erg fijn dat mijn oordoppen in mijn toilettas zaten. Wel moeten jullie wat meer zon hierheen sturen want die is er al de hele week niet. Nu na een hele lange taxi rit eindelijk aangekomen in Wuhan. Afschuwelijke stad in het donker maar goed ik heb gellukkig een bed kunnen bemachtigen. Morgen uitrusten en een kaartje reserveren, als dat lukt, om naar de gele berg te kunnen. Helaas helemaal geen slaapplek te krijgen dus ik ga 30 km verderop ergens vertoeven waar ze nog een bedje hadden en ik zie wel wat ik weer ga beleven. Voorlopig geniet ik nog steeds van die super lieve chinezen en oh wat zijn ze behulpzaam; Toen ik verdwaald was van de week heb ik 2 mensen gehad die me totdat ik de weg naar het hostel had gevonden bij me zijn gebleven. En zo gaat het hier steeds ze zorgen dat alles goed komt totdat het probleem is opgelost.
Zometeen lekker mijn bed in en morgen plannen maken om toch mijn tijd uit te zitten in Shanghai. Wie weet wijzigen mijn plannen onderweg alweer.
Liefs Maris
x
Hoi meissie,
goed om te lezen dat je lekker lacht en dat het allemaal goed komt.
Enne.. grote kans dat de zon nu weer naar jou komt want hier gaat ie nu een beetje ophouden geloof ik.
Toedeloe.
Hoi Maris,
de zon moet nu wel jou kant opkomen, komende dagen regen en harde wind hier. De kettingzaag staat klaar en de regenjassen ook. Leuk die verhalen over je reis, en je reisgenoten! Weet nu ook waarom jij nooit klaagt over de nachtrust op de kazerne, is 1000% beter als een rochelende Chinees en een Braziliaan met buikloop in dezelfde kamer.
Laatste nieuws: Marcel is vader geworden, zoontje Dyse Lodewijk, geboren op 4-10-2011.
Succes verder met je reis !!
hee, succes met alles!
jee, heerlijk hoe je laat leiden door alles wat er is en je geniet toch wel!xxxx