marisje.reismee.nl

Irkutsk

Lieve allemaal, Heerlijke tijd na 3 dagen en 4 nachten in de trein. Beetje eten, slapen drinken, lezen en met leuke mensen kletsen. Wij hadden een lieve Russische vrouw in de trein waar we op ons beste Russisch met handen en voeten en ons Point it boekje een fijne rit hadden. De Russen zijn redeljk emotieloos en gelukkig hebben we ze niet echt nodig om het leuk te hebben. Gisteren bij het BAikalmeer een Omul vis gegeten en wat wandelingen gemaakt. Met de zon was het ok maar oh wat is het koud Ls t gaat waaien en regenen. De biertjes zijn ook erg lekker hier. Het reizen hier is makkelijk en met mijn reis maatje gezellig. Morgen heel vroeg de trein in op weg naar Mongolie. 24uur en dan 12 dagen een trekking regelen, daar hebben we enorme zin in. Eerst Terelj Park wat wandelen en fietsen en natuurlik in een Ger slapen. Ook de Gobi woestijn moet aan ons geloven. Wat kort maar met Volgende de internet kans een langer berichtje. Heel veel groetjes Wilco en Maris

els

He Maris dat klinkt goed! maar warme kleren en dekens ga je echt nodig hebben believe me!!!!!!!!!!!
Mijn moeder is intussen geopereerd en geen uitzaaiingen. plaatselijk bestraald en ze is helemaal happy!
xxx
geniet lekker

Astrid

Klinkt goed, lekker dicht bij elkaar is t ook heel lekker warm. Fijne reis verder.