marisje.reismee.nl

Het is bijna zover...Rusland,Mongolie en China

Raar idee dat ik over 2 dagen in het vliegtuig stap en dan ruim 11 weken op reis ben. Heel spannend. Eerst wat cultuur in St. Petersburg en Moskou en dan de Trans Mongolie expres. 4 dagen door Rusland treinen en bij het Baikal meer uitstappen om vis te eten. Het grootste zoetwater meer van de wereld ofzo en daar wil ik wel een klein wandelingetje maken.Daarna op avontuur in Mongolie, hoop daar een leuke trekking te gaan doen met wat gezellige backpackers. Ik heb daar 2 weken om het leven in Mongolie te gaan beleven met de Gobi-woestijn en de mooie primitieve levensstijl van de Mongolen. Slapen in een Ger en vieze vette Jak voedsel weg krijgenDan het laatste stukje treinreisnaar China wat begintin Beijing. Kris-kras door China met de allerleukste high-lights en dan op 11-11-11 vlieg ik terug vanuit Hong Kong naar A'dam. Dit zo in een notendop. Zo nu mijn rugzak pakken.

Lieve groet uit een nog zonnig Den Haag, Nederland

Ria van der Hoorn

Hoi liefie, bijna is het zover! Ik wens je een ongelooflijk mooie tijd toe. Ik vind het super om zo'n avontuurlijke vriendin te hebben. Liefs Ria

Ria van der Hoorn

Jou berichten komen trouwens 2 x binnen bij mij, een is wel genoeg hoor! Ria

Els

You go girl! Heerlijk lekker de vrijheid in.................ik ben jaloers xxx heel veel plezier.............en het komt zo als het komt xxx

Gertie

Nou Maris succes daar met die primitieve Mongolen!!
Ben benieuwd wat je daar dan te eten krijgt. Heel veel plezier en we reizen via deze site een beetje met je mee.
Ben benieuwd naar al je avonturen.
Heel veel liefs uit Brabant, Gertie

Emely

Hai Maris,

Heeeeeellll veeeel reisplezier en avontuuuuurrr !!
Klein beetje gezond jaloers ben ik wel.

kuskus en veel liefs
Eem

Sabine

Hoi Maris!
Wat leuk om je avonturen te kunnen volgen zo! Hoor jou alles al helemaal echt vertellen!
Heb een supertijd daar in het verre Oosten!
Veel liefs, Sabine